CashKarma leírás és vélemény

cashkarmascreen.pngA CashKarma egy magyar nyelvű kérdőívek kitöltéséért és olykor mikromunkákért fizető mobilalkalmazás.

Ha ezen a linken keresztül csatlakozol, vagy utólag referral-ként megadod a "hungary" kódot, akkor rögtön 500 pontot kapsz. Ezután érdemes még néhány dolgot megtenni, hogy a lehető legjobban kihasználhasd az alkalmazás lehetőségeit.

  • Regisztrálj (50 pont), hogy ha újratelepíted az alkalmazást vagy telefont válasz, akkor se vesszenek el a pontjaid!
  • Ellenőrizd az e-mail címedet (50 pont)!
  • Töltsd ki a Surveys I, Surveys II, Surveys III profilkérdéseket (375 pont)! Ezek igazából külső szolgáltatók profil beállításai, ezért ne ijedj meg, ha a design hirtelen más lesz, vagy ugyanazt a kérdést teszik fel, esetleg valamelyik a három közül nem is jön be (a Surveys II nekem például csak annyit írt, hogy nincs épp kérdőív). A Surveys I magyar nyelven van, a Surveys III viszont angol nyelvű. Ha nem menne a kitöltés, az sem nagy gond, mivel ettől függetlenül is elérhetőek kérdőívek az alkalmazásban, de sajnos kevesebb.
  • Ha még nem tetted meg, akkor a "..."-ra kattintva az "Enter Referrer"-nél add meg, hogy "hungary", így 500 pontot kapsz.

Ha mindezzel megvagy, akkor lejjebb görgetve választhatsz a különböző kérdőívek közül, amik már mind magyar nyelven vannak (én legalábbis eddig még nem találkoztam másmilyennel). A "Video rewards" opciót választva egy rövid videó megnézésével szerezhetsz pontokat.

Ha legalább 13500 pontod összegyűlt, akkor a fenti ajándék ikonra kattintva tudod PayPal-ra kikérni a pénzedet.

A CashKarma egy nyelvtudás nélkül is jól használható kérdőíves mobilalkalmazás, ami megbízhatóan fizet. A kérdőívekről jövő értesítések ellenére érdemes rendszeresen meg is nyitni, hogy minél több lehetőséget ki tudj használni.

Töltsd le az alkalmazást itt, és ha még nem ismered, nézd meg az AttaPoll-t is, ami egy egészen hasonló alkalmazás. További kérdőíves lehetőségekért ezt a listát ajánlom.

Címkék: CashKarma