Piackutatás részvétel on-line

piackutato.pngPiackutatásban nem csak a körútról behívva vagy személyesen megjelenve tudsz részt venni. Több olyan internetes piackutató cég is van, ahol PC vagy a mobiltelefon használatával otthonról írhatod meg a véleményedet, és pénzt fizetnek a válaszaidért. Ezekben a felmérésekben egy egyszerű ingyenes regisztráció után bárki részt vehet. A meghívókat általában e-mailben kapod, a pénzt pedig bankszámlára vagy PayPal-ra utalják.

Érdemes minden helyre külön-külön regisztrálni, mert így több helyről kapsz meghívókat, és sokkal többet kereshetsz, mintha csak néhány oldalon vagy fenn.

A legjobb magyar piackutatás oldalak:

Univox

PayPal-ra utal $25-tól. A regisztráció után érdemes kitölteni a teljes adatlapodat, és az oldalt rendszeresen felkeresni, hogy van-e épp kérdőív. Regisztrálj itt!

Országos Panel

Bankszámlára utal 2500 Ft-tól. A regisztráció során megadott adatokat telefonhívással ellenőrzik, majd e-mailben érkeznek a fizetett felmérések. Regisztrálj itt!

TGM Panel

Magyar nyelven is elérhető nemzetközi oldal, ami főleg nagyobb piackutató cégek megbízásait továbbítja, így sok lehetőséget kínál pénzkeresésre. E-mailben is értesít egyes kutatásokról, de érdemes az oldalt nyitva hagyni egy fülön, és rendszeresen ránézni, mert nem mindenről jön levélben értesítés. 10 Eurotól fizet. Regisztrálj itt!

Surveytime

Magyar kérdőíveket küldő nemzetközi oldal, ami minden egyes felmérés kitöltése után azonnal fizet $0,5-$1-t PayPalra. Regisztrálj itt!

SurveyRewardz

Nemzetközi oldal, ahol magyar nyelvű piackutatások érhetőek el számunkra, azonban magának az oldalnak a felülete csak angol nyelven érhető el, így a regisztrációhoz szükséges lehet némi alap angol tudásra. Nagyon jó lehetőség, mert sok piackutatás érhető el rajta. $1 elérése után már meg is kaphatod a pénzedet. Regisztrálj itt!