GetPaidTo vélemény

getpaidto.pngA GetPaidTo egy magyar kérdőívek kitöltéséért, valamint apró feladatok teljesítéséért fizető oldal. Bárhonnan, így Magyarországról is lehet regisztrálni rá, itthon azonban jelenleg még nem nagyon ismert.

A GetPaidTo a többi hasonló oldalhoz képest jól átlátható felépítésű, mindenhol elmagyarázza (angolul, mivel az oldal kezelőfelülete angol), hogy mit is kell csinálni, így nem lehet úgy elveszni benne, mint néhány hasonló oldalon.

A kérdőívek mellett lehet játékkal is pénzt keresni (a játék hosszáért, nem az ügyes játékért fizetnek), vagy a máshonnan már ismert videónézéssel és más apró feladatokkal is lehet próbálkozni. Az oldal jelenleg éppen azt hirdeti, hogy a "Quick points" "Rent bandwidth" menüpontjában elérhető sávszélesség megosztással 2 PC esetén akár havi $80-t is kereshetünk passzívan. (Ezt a funkciót még nem próbáltam.)

A kifizetési limit igen barátságos, PayPal esetén $3, de akár bitcoinban vagy más kriptopénzben is ki lehet kérni a pénzedet, és akkor már $1-tól megkaphatod. Bankszámlára is tudnak utalni, ilyenkor a limit $5.

A GetPaidTo egy jól összeállított oldal sokféle kereseti lehetőséggel, érdemes kipróbálni. Regisztrálni itt tudsz.

Más, hasonló oldalakat ebben a listában találsz még.