PayPalra fizető oldalak

paypallogo.pngA PayPal a legnépszerűbb kifizetési mód, ha az ember online munkával akar pénzt keresni. A PayPalra érkező pénzt könnyen el lehet költeni webshopokban, de akár a bankszámlájára is kikérheti az ember. A PayPal bizonyos típusú oldalaknak, pl. PTC oldalaknak nem engedi, hogy használják, de a legtöbb más munka esetében elérhető.

Az alábbi oldalak mind PayPalra fizetnek. Vannak köztük piackutatásos, fizetett felméréses oldalak, de van, ahol játékkal, videónézéssel és egyéb mikromunkákkal is lehet pénzt keresni.

SurveyTime

Minden kérdőív kitöltése után azonnal fizet $0.5 vagy $1-t. Magyar kérdőíveket küld, de az oldal kezelőfelülete angol nyelvű. Regisztrálj itt!

TGM Panel

Ez is magyar kérdőíves oldal 10 Euros kifizetési limittel. Regisztrálj itt!

PointsPrizes

Ez is egy angol felületű, magyar kérdőíveket, és sok különböző más apró munkát kínáló oldal. Designosabb, mint az előző, de az ySense amúgy népszerűbb, többen ismerik. A kifizetési limit $20. Regisztrálj itt!

Keep Rewarding

Mindenféle apró munkákért (köztük magyar piackutatásokon való részvételért is) fizető angol felületű oldal. Megtalálhatóak rajta a más oldalakról már ismert lehetőségek is, amikért azoknál többet szokott fizetni. A kifizetési limit mindössze $1. Regisztrálj itt!

AttaPoll

Kérdőíves mobil alkalmazás magyar felmérésekkel, angol felülettel. A kifizetési limit $3. Töltsd le itt!

SurveyRewardz

Fizetett felméréses oldal magyar felmérésekkel, angol kezelőfelülettel. A kifizetési limit csak $1. Regisztrálj itt!

CashKarma

Főleg kérdőív kitöltésért, de pár más apróságért is fizető app. A kérdőívek magyarok, az app maga angol felületű. A kifizetési limit $10. Regisztrálj itt!

Címkék: PayPal