Naponta fizető online munka

apropenz.pngA SurveyTime egy naponta fizető online munkalehetőség, ahol kérdőívek megválaszolásáért kapsz pénzt. Regisztráció után e-mailben értesítenek a kérdőív lehetőségekről, és amint kitöltötted a válaszokat, már utalják is érte a pénzt a PayPal címedre. A kérdőívek mind magyarul vannak, a regisztrációs felület viszont angol, de a Chrome böngésző lefordítja magyarra (ha nem menne automatikusan, akkor jobb klikk után "Fordítás magyar nyelvre" menüpont. Itt lehet regisztrálni.

A SuperPay egy másik hasonló lehetőség, ahol a kifizetési limit $1, így akár naponta kikérhető a megkeresett pénz. Az oldal kérdőívek mellett mindenféle apró feladat elvégzéséért is fizet, például videó megtekintéséért, egy-egy játékban bizonyos szintig való eljutásért, és hasonló dolgokért. Regisztrálni itt tudsz.

A naponta fizető oldalak száma sajnos véges, de ha egy kicsit kevésbé fontos a gyorsaság, és szeretnél több pénzt keresni, akkor sok olyan oldal vár rád, amiknél egy bizonyos minimum összeg elérése után fizetnek ki. Ez a minimum összeg oldalanként más és más, de ha sok oldalra regisztrálsz, akkor viszonylag gyakran elérheted valamelyiken a kifizetési limitet, így idővel rendszeressé válhatnak a pénz kikérések. A legjobb ilyen oldalakról itt találsz egy listát rövid leírással és linkekkel a regisztrációkhoz.