AttaPoll regisztráció

attapollalkalmazas.pngAz AttaPoll egy kérdőíves mobil alkalmazás. A használatához nem szükséges külön regisztráció, csak töltsd le innen az appot, és az elindítás után a telefonodon használt eléréssel be tudsz lépni (Androidon teszteltem, elképzelhető, hogy iPhone-on külön regisztrálni kell a telepítés után, ezt nem próbáltam). Nem baj, ha a PayPal e-mail címed különbözik attól, amivel belépsz, mivel később meg lehet adni külön, hogy hova kéred a pénzt.

A kérdőívek magyar nyelvűek, de az alkalmazás felülete nincs lefordítva (ugyanakkor nem igényel túl sok nyelvtudást, mivel alig van benne szöveg). Az alkalmazás elindítása után rögtön látod az elérhető kérdőíveket. Ha csak egy szöveg jelenik meg, az azt jelenti, hogy jelenleg éppen nincs kérdőív, érdemes egy kicsit később odanézni.

A menüben a Settings-en belül a Your Profile-nál érdemes kitölteni minél jobban a profilodat, így több és releváns kérdőíveket kaphatsz.

Ha a Maximum length-et Any length-re állítod, akkor nem csak a rövidebb, hanem a többet fizető hosszabb kérdőíveket is megkapod.

Ha szeretnéd kipróbálni az appot, töltsd le itt, ha pedig érdekelnek más kérdőíves lehetőségek is, nézd meg ezt a listát!

Címkék: AttaPoll