Bitcoin szerzés ingyen

bitcoin.pngHa szeretnél bitcoint (ez egy decentralizált internetes pénzfajta, ami nagyon népszerű mostanában), de nem akarod a saját pénzedet befektetni, lehetőség van ingyen, azaz internetes munkával is bitcoinhoz jutni.

Az egyik leggyorsabb módja a bitcoin szerzésnek a SurveyTime oldal, ahol magyar kérdőíveket kell kitölteni, és a pénzt PayPal mellett bitcoinban is kikérhetjük (a Coinbase-t támogatja). Az oldal a kérdőív kitöltése után azonnal fizet. Bár a kérdőívek magyar nyelven vannak, a regisztrációs felület angol, de ha nem tudsz angolul, akkor Chrome-ban jobbklikk után kiválaszthatod, hogy a böngésző fordítsa le neked magyarra. Részletesebben itt írtam róla.

A mobilalkalmazások közül az Attapoll szintén magyar kérdőívekért fizet bitcoinban. Erről az appról és a használatáról is írtam részletes leírást segítséggel, amit itt tudsz elolvasni.

Ha nem csak a kérdőívek érdekelnek, a felmérések mellett másfajta munkalehetőségeket is találsz a Superpay, PointsPrizes és TimeBucks oldalakon. Ezek a feladatok angolul vannak leírva, de a böngésző fordítója a legtöbb esetben itt is segít.

A fenti oldalak egyébként bitcoin mellett akár PayPal-on is fizetnek.