Surveytime regisztráció, kifizetés

surveyt.pngA Surveytime egy olyan piackutatásos oldal, ahol a kérdőív kitöltése után azonnal el is küldik az érte járó pénzt, ezért kifejezetten ideális azoknak, akiknek gyors pénzre van szükségük, vagy esetleg csak most kezdik a kérdőívezést, és még nem bíznak annyira az ilyen oldalakban, hogy hetekig dolgozzanak, mielőtt kifizetik őket.

Az oldal minden esetben magyar kérdőíveket küld, a regisztrációkor azonban angol felületen kell megadni az adatokat. Ha Chrome-ot használsz, és nem fordítja le magától az oldalt magyarra, akkor jobb klikk után a "Fordítás magyar nyelvre" opciót választva a regisztrációt is magyar nyelven tudod elvégezni. Az e-mail címed megadása mellett ez még néhány alapvető kérdés megválaszolásával jár (ezeket érdemes alaposan kitölteni, mert ez alapján küldik később a kérdőíveket, és ha egy kérdőívben ellentmondasz annak, amit itt adsz meg, akkor könnyen lehet, hogy nem fogják elfogadni).

A kifizetéshez a kérdőív kitöltése után ki kell választani a kifizetés módját, ami a legtöbb esetben a PayPal (de bitcoint is lehet választani). Ha nincs még PayPal címed, akkor érdemes csinálni egyet, mielőtt belekezdesz a kérdőívezésbe. Gyors és teljesen ingyenes folyamat.

A Surveytime oldalra itt tudsz regisztrálni. Sok sikert!

Több más hasonló oldalt is megismerhetsz ide kattintva.