Triaba vélemény

triaba.pngA Triaba egy nemzetközi fizetett felméréses oldalként hirdeti magát, valójában azonban nem egy hagyományos különálló oldal, csak egy kapu, amin keresztül a CINT nevű szolgáltatóhoz regisztrálsz. Maga a regisztrációs űrlap is a CINT oldala, és a pénzt is a CINT küldi neked, a Triaba csak leszedi a jutalékot azért, hogy az ő oldalán keresztül regisztráltál.

A Triaba hungary nem nyújt magyar nyelvű támogatást, ha problémád van, akkor is a CINT-et kell keresned. Valójában maga a Triaba oldala is csupán egy automatikus fordítóval lett elkészítve, nem tudnak magyarul.

A CINT kérdőívei sok oldalon elérhetőek, például a Univox, SurveyTime, SurveyRewardz, GreenPanthera, ySense vagy az Attapoll felületén keresztül. Az egyes oldalak eltérő beállításokkal dolgoznak, ők maguk szabják meg, hogy milyen hosszú kérdőíveket küldjenek, milyen gyakran, és mennyire kell, hogy pontosan illeszkedjen a profilodhoz, ezért az egyes oldalakon nem feltétlenül ugyanazokkal a kérdőívekkel találkozol, illetve a Triabával szemben a fenti listában lévő oldalak a CINT-hez hasonló más külső szolgáltatóktól is küldhetnek kérdőíveket.

Mindezek fényében, ha a fentiek közül fenn vagy valamelyiken vagy több oldalon is, valószínűleg nincs sok értelme a Triabán is regisztrálni, hiszen így csak több helyen gyűlik a pénzed, és nehezebb elérni a kifizetési limitet. Én magam is inkább az előbbi oldalakat használom.

Címkék: vélemény Triaba