6 tipp, hogy több pénzt keress a kérdőíves oldalakkal

kerdoivpenz.pngLegyél gyors!

Bár nem mindenki ér rá a nap minden szakában, a legtöbb kérdőíves oldalon mégis fontos a gyorsaság. A reggel kapott meghívó este már nem feltétlenül érvényes, mert lehet, hogy addigra már kellő számú résztvevőt találtak a kérdőívre, és több kitöltőre nincsen szükségük. Ha csak teheted, szoríts időt rá, hogy akár mobiltelefonról, de minél hamarabb megválaszold a kérdőíveket.

Válaszolj őszintén!

Ha a válaszaid ellentmondásosak vagy értelmetlenek, akkor a kérdőívet utólag érvényteleníthetik, és később nem, vagy csak kevesebb meghívót kapsz a továbbiakra. Sok kérdőívben vannak figyelem-tesztek, amiket ha elmulasztasz megfelelően megválaszolni, akkor lebuksz, és kiderül, hogy csalni próbáltál. Hosszú távon tehát csak egyetlen jó stratégia van: ha minden kérdést elolvasol és őszintén válaszolsz. Ha az esetleges kifejtős kérdésekre minőségi válaszokat adsz, azzal később növelheted annak a valószínűségét, hogy meghívjanak máshova is.

Ne hanyagold el az oldalakat!

Sokan vannak úgy, hogy regisztrálnak, aztán többet vissza sem néznek az oldalra. Ez egyes helyeken, ahol a meghívókat e-mailben vagy böngésző értesítésben küldik, jó stratégia, de van, ahova rendszeresen be kell lépni, hogy lásd, hogy van-e kérdőív. Még ahol küldenek meghívókat, ott is előfordul, hogy egyes kérdőívek csak belépve láthatóak, mert az e-mail értesítők kiküldése időigényes, és egyszerre nem küldenek ki mindenkinek meghívót, csak ha az első meghívó adagra nem érkezett kellő számú válasz. Ha többet akarsz keresni, érdemes tehát rendszeresen belépni.

Regisztrálj mindenhova!

Talán soknak tűnik a "mindenhova" szó, és talán úgy gondolod, hogy előbb kipróbálsz egy-két oldalt, és csak utána döntesz, hogy érdemes-e máshova is regisztrálni, de valójában nem ez a jó stratégia. Nincs olyan sok magyar nyelven is elérhető oldal, hogy sokáig tartana minden helyre regisztrálni, és nem tudhatod előre, hogy neked melyik oldal fog bejönni. Lehet, hogy pont olyan oldalra regisztrálsz először, ahol a te célcsoportodnak csak kevesebb kérdőív van, ezért azt gondolod, hogy máshol sem kapsz majd meghívókat, pedig épp ellenkezőleg lenne. Ha folyamatos bevételt szeretnél, mindenképpen érdemes a lehető legtöbb helyre regisztrálni, így néha innen, néha onnan, de mindig fog meghívó és pénz is érkezni. Itt találsz egy listát arról, hogy hova érdemes regisztrálni.

Regisztrálj angol nyelvű oldalakra is, még ha nem is tudsz angolul!

A legtöbb angol felületű oldal valójában magyar nyelvű kérdőíveket küld, csak az oldal felülete nincsen lefordítva magyarra. Ez azt jelenti, hogy amint túl vagy a regisztráción, szinte már csak magyar szöveggel fogsz találkozni, és semmi hátrányod nem származik abból, hogy nem tudsz angolul. Ezek az oldalak sokszor jobban is fizetnek, mint a magyar társaik, ezért mindenképpen érdemes esélyt adni nekik. A legjobb angol nyelvű oldalak, amik magyar kérdőíveket küldenek:

SurveyRewardz

ySense

Keep Rewarding

Ne maradj le az új oldalakról!

Időnként feltűnnek új kérdőíves oldalak, és minél hamarabb regisztrálsz rajtuk, annál jobb eséllyel tudsz pénzt keresni, hiszen amíg kevés tagjuk van, nagyobb eséllyel kapsz te is meghívót, mint amikor már sok tag közül válogathatnak. Éppen ezért érdemes figyelni, csatlakozni a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoporthoz, és feliratkozni a Kérdőíves pénzkeresés hírlevélre, így biztos lehetsz benne, hogy ha feltűnik egy új lehetőség, te is az elsők között lehetsz, aki kipróbálja.